Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Piane zburătoare la Sala Palatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Piane zburătoare la Sala Palatului Share Piane zburătoare la Sala Palatului


Avem parte de magie din ce în ce mai rar în nebunia orașului. Dacă nu ni se întâmplă în mod natural, e nevoie s-o căutăm.

Dani Lary este magicianul care face numerele de iluzionism ale lui David Coperfield și ale altor magicieni renumiți. Siegfried & Roy, Lance Burton? Își fac spectacolele în Las Vegas după numerele pe care Lary le-a gândit pentru ei. Dar francezul are și propriul lui spectacol despre care publicul spune că este senzațional, un show în toată regula: 40 de numere de magie, dansatori, actori și efecte speciale.

Nu se pune problema de trucuri banale: n-o să iasă niciun iepuraș din nicio pălărie deoarece ”Cheia Misterelor” este un mix de artă și magie. Inspirația gotică vine dintr-o poveste reală, cea a Contelui din Pădurea Nucilor, iar regizorul este românul Iulian Furtună. Bucureștiul este al doilea oraș după Paris din cadrul turneului internațional, spectacolul fiind programat să se desfășoare la Sala Palatului pe 12 octombrie. Ne așteaptă două ore extraordinare!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută