Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

In Flames au pus Arenele Romane pe jar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii In Flames au pus Arenele Romane pe jar Share In Flames au pus Arenele Romane pe jar


Sâmbăta trecută am fost la Arenele Romane, să îi văd pe suedezii metalişti de la **In Flames**. Înainte de a trece la concertul în urma căruia am plecat acasă cu febră musculară de la atâta dat din cap, trebuie să spun puţin despre trupa din deschidere, slovenii de la **Noctiferia**.

În ciuda faptului că aveau nişte versuri neinteligible (nah, black metal), au încălzit atmosfera bine de tot cu cei doi baterişti ai lor, care au rupt tobele alea în două şi pe noi la fel. Tot respectul.

Cât despre **In Flames**, Friden & Co. au dat ce au avut mai bun din „their black Swedish hearts”. Friden şi-a împărţit berea cu câţiva fani din public, a arborat pe scenă un steag al României, a urlat, s-a tăvălit, a râs privind crowdsurfingurile, a făcut mişto de noi („Now you sound like Bulgaria, I wanna hear Romania!”) şi la sfârşit ne-a mulţumit de o mie de ori. Au părut să se simtă foarte bine. Cât despre noi, după „Trigger”, „Where the dead ships dwell” sau „Only for the weak” din final, nu mai voiam nimic altceva. Poate doar un nou concert.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută