Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Vedetele eco au venit sa vada arta prin reciclare la Red Bull Art of Can

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vedetele eco au venit sa vada arta prin reciclare la Red Bull Art of Can Share Vedetele eco au venit sa vada arta prin reciclare la Red Bull Art of Can


Expozitia **Red Bull Art of Can** si-a deschis portile in acest week-end cu o seara de gala in care s-au anuntat si castigatorii competitiei. Expozitia va fi deschisa in perioada 1-23 Octombrie, zilnic intre orele 10-20, in Piata George Enescu (vis-a-vis de Ateneul Roman) din Bucuresti, intrarea fiind libera.

Cum trend-ul eco este in expansiune, nici vedetele locale care au adoptat un stil de viata ecologist nu au putut lipsi de la eveniment. Astfel, actorii Claudiu Bleont, Vladimir Draghia, cantaretul Cornel Ilie (Vunk), precum si prezentatorii tv Catalin Stefanescu, Roxana Iliescu, Nelu Barbu si Sorina Tite au venit sa vada operele de arta realizate din aluminiul cutiei de Red Bull.

**Locul 1** a fost castigat de catre Mihai Ţurcanu cu lucrarea Time Warp. Premiul consta intr-o excursie de o spatamana la New York, pentru doua persoane si participarea la un workshop tinut la Muzeul Guggenheim New York.

**Locul 2** i-a revenit lui Cătălin George Oţelea pentru lucrarea Prinde-mă dacă poţi (să zbori). Premiul doi a fost recompensat cu o excursie de 3 zile la Veneţia, pentru două persoane, pe perioada Expozitiei Internationale de Arta organizata de “La Biennale di Venezia”.

**Locul 3** i-a fost acordat lui Andrei Toader, cunoscut in lumea artistică sub pseudonimul de Argaetic, pentru lucrarea Autoportret mozaic. El a primit o excursie 3 zile in Bilbao, pentru doua persoane. Excursia include intrari la muzeele din oras, inclusiv Guggenheim Bilbao.

Mai multe detalii, precum si o galerie foto a lucrarilor care vor face parte din expozitie vor fi disponibile pe *www.redbullartofcan.ro*

Partenerii proiectului Red Bull Art of Can sunt F64, cel mai mare retailer de echipament foto, magazinul dedicat fotografilor amatori sau pasionati cu cea mai mare vechime din Romania si Asociaţia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentală, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultură a voluntariatului pentru mediu în România.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută