Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Oktoberfest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Oktoberfest Share Oktoberfest


Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest, Forumul Democrat German şi firma SC Zirmer Bud SRL, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare organizează 1 “Sathmarer Oktoberfest”.

“Sathmarer Oktoberfest” este un eveniment deschis tuturor sătmărenilor, o sărbătoare la care sunt invitaţi toţi cei care doresc să petreacă câteva ore de neuitat alături de familie, prieteni şi colegi, cu muzică, bere şi mâncare de cea mai înaltă calitate, produse în Germania.

Locul principal de desfăşurare este cortul din spatele Hotelului Dana I, de pe strada Careiului. La cort se va putea ajunge şi cu autobuze Transurban care vor circula pe tot parcursul evenimentului între centrul oraşului şi Hotelul Dana I.

Cortul “Sathmarer Oktoberfest” va fi deschis în ziua de vineri, 30 septembrie, între orele 18:00 şi 24:00, sâmbătă, 1 octombrie, între orele 14:00 şi 24:00, respectiv duminică, 2 octombrie, între orele 10:00 şi 24:00.

Pentru ca servirea la mese să se desfăşoare rapid şi eficient se vor folosi “vouchere”(bonuri valorice). Aceste “vouchere” se pot cumpăra de la Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest, str. Fragilor, nr.1 cât şi la faţa locului, de la casieriile din incinta cortului.

1 voucher asigură:

– 1 litru Bere bavareză
– Meniu Oktoberfest
– Rezervarea mesei (la cerere)

Petrecere cu muzică de fanfară şi formaţii culturale.

PENTRU REZERVĂRI DE MESE ŞI ÎNTREBĂRI LEGATE DE MODUL DE DESFĂŞURARE, ORGANIZATORII POT FI CONTACTAŢI LA NUMĂRUL DE TELEFON 0261 710316 SAU PRIN EMAIL LA ADRESA : OFFICE@DRWSM.RO

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută