Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Alice Cooper

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alice Cooper Share Alice Cooper


Alice Cooper lansează pe 19 septembrie „Welcome 2 My Nightmare”, mult așteptată continuare a clasicului „Welcome to My Nightmare” lansat în 1975. Înregistrat alături de colaboratorul său pe termen lung, celebrul Bob Ezrin, care a produs și „Welcome to My Nightmare”, primul album solo semnat Alice Copper și premiat cu multiple discuri de platină, noul material continuă povestea celui din 1975, chiar de unde acesta a lansat-o.

Mai mult de 35 de ani mai târziu Alice și Ezrin au reînviat horror-ul și umorul pentru noile generații. Pe material sunt incluse o serie de colaborări, între care membri originali Alice Cooper, Denid Dunaway, Michael Bruce și Neal Smith reuniți pentru trei piese de pe acest material, super starul pop Ke$ha sau Steve Hunter, legendarul chitarist ce a colaborat cu Alice și Lou Reed. Din punct de vedere muzical, albumul abordează o varietate de genuri, de la trashing disco, la garage punk, balade rock în spiritul Rolling Stones, precum piesa Something to Remember Me By, descrisă de Alice Cooper ca „cea mai draguță piesă pe care am lansat-o vreodată”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută