Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Shaorma Center în Centrul Vechi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Shaorma Center în Centrul Vechi Share Shaorma Center în Centrul Vechi


E weekend, ieşi din casă târziu cu gândul să te duci într-un club în Centrul Vechi. Dar ţi-e foame şi ştii că orice pahar de alcool o să-ţi taie pofta de dans dacă e băut pe stomacul gol. Noroc cu raiul shaormeriilor care te întâmpină de la intrarea dinspre Splai. BundeTot, Divan Express sau Dristor Kebab te întâmpină cu miresme cu sau fără usturoi, cu de toate, mai picant sau la pachet.

Mereu sunt cozi, fie că ies zbânţuiţii din cluburi, fie că abia se îndreaptă spre ele şi au stomacul gol. Dacă aş fi turist străin probabil m-aş simţi ca într-un cartier turcesc pe modelul food-court de Mall şi m-aş întoarce în ţara mea cu impresia că românii-s nişte shaormari. Dar m-am obişnuit şi cu mirosurile, şi cu înghesuiala, şi cu parfumurile scumpe amestecate cu lipie unsă cu maioneză, iar cu foamea nu te pui! Acum de ce să mă sclifosesc, am mâncat şi eu o dată acolo, pe loc, la „botul calului”.

Preţurile sunt pe măsura senzaţiei de saţietate de după. Cu 20 de lei poţi ingurgita caloriile care te vor ţine în priză până dimineaţa. Ingredientele sunt proaspete, le vezi cu ochii tăi, cum vezi şi metoda de preparare şi faptul că toţi poartă mănuşi. Carnea se învârte şi sfârâie mereu, iar sucurile îţi fac cu ochiul din frigidere. V-am zis, e bine amplasat Shaorma Center!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută