Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Să ne bucurăm de baloane colorate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Să ne bucurăm de baloane colorate Share Să ne bucurăm de baloane colorate


Ce poți face în week-end în Cluj? O mulțime de chestii. Poți să mergi la un fi lm, poți să vizitezi o expoziție, poți merge la teatru, la operă, la cumpărături, la librărie, în parc, la plimbare, la sală, la aerobic, la un concert, la un party, la mall sau cu bicicleta prin centru. După cum spuneam, ai zeci de opțiuni care mai de care mai atractive, dar, adevărul este că tot nu ești pe deplin mulțumit. Ai vrea să pleci din oraș, măcar câteva zile, să schimbi peisajul, programul, oamenii, rutina.

Pun pariu că și ție îți plac baloane colorate. Da, și acelea mici, pe care le umfl i cu greu mai ales dacă ești fumător, dar mai ales baloanele mari, cu aer cald, cu care poți zbura peste dealuri și câmpii, păduri și lacuri. Ce zici de o ieșire în care poți să te dai cu balonul? Da, destul de aproape de Cluj, John Balon Sky Team te așteaptă în weekendul acesta (până în 2 octombrie) la Baia Mare, la prima ediție a Maramureș International Balloon Fiesta. Câteva zile de adrenalină, multe baloane colorate în care vei putea zbura și admira peisajul superb al Țării Maramureșului. Deschiderea ofi cială a evenimentului are loc vineri, 30 septembrie de la ora 16.30. Grăbește-te să nu ratezi startul!

– MARAMUREȘ INTERNATIONAL BALLOON FIESTA
– 30 SEPTEMBRIE – 2 OCTOMBRIE,
– BAIA MARE
– DETALII: WWW.JOHNBALON.RO SAU JOHN@JOHNBALON.RO

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută