Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Nobori Japanese Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nobori Japanese Restaurant Share Nobori Japanese Restaurant


Începând cu sfârșitul lunii septembrie un nou restaurant cu specific nipon își așteaptă clienții să guste din bunătățile bucătăriei japoneze. Nobori este situat în incinta Centrului de Artă și Cultură Japoneză de pe strada Plopilor.

Prin eleganța și în același timp simplitatea amenajării restaurantului dar și a terasei, care oferă o ambianță relaxantă, intimă și o atmosferă caldă și primitoare, Nobori își propune să ofere clujenilor standardele cele mai ridicate în ceea ce privește servirea unor preparate exotice.

La Nobori veți afl a că bucătăria japoneză nu se limitează doar la Sushi, preparate precum pizza japoneză , șnițel de porc sau pui în sos curry, carne de vită Teryiaki, Yakiniku, carne de porc Nikijaga, o gamă foarte variată de Sushi (Nigiri, Maki Sushi, Ura Maki Sushi, Onigiri, Sashimi) sau supe precum Miso Soup, supă simplă de pește sau supă Nobori, vă vor convinge că merită să gustați din savoarea și gustul specific al preparatelor nipone.

– NOBORI JAPANESE RESTAURANT
– Plopilor 62
– Tel: +40 364 144 626
– contact@nobori.ro
– www.nobori.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută