Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Care-i numărul tău?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Care-i numărul tău? Share Care-i numărul tău?


Dacă o mai țineți minte pe Anna Faris din The Hot Chick, Scary Movie sau The House Bunny, înseamnă că:
a) vă place o anume categorie de comedie
b) o suspectați pe actriță că în realitate nu ar fi atât de proastă pe cât sunt toate personajele pe care le interpretează.

Anna este una dintre acele actrițe care poate face dintr-un rol o capodoperă a idioțeniei, un personaj dus cu mult peste limita
stupidității, care devine deja caricatural, grotesc de-a dreptul. Ei bine, cineva care poate face asta atât de des precum Anna, trebuie să fie de fapt o persoană sclipitoare.

În cel mai nou film al ei, Faris întruchipează din nou o domnișoară blondă (cât de original!), dar de această dată, o tipă deșteaptă, amuzantă, romantică, nicidecum o “bunăciune” împiedicată, prostuță și naivă, așa cum face ea de obicei. Ally este o femeie care se află în acel moment din viață când realizează că lucrurile nu s-au întâmplat conform planului, că este singură și că ceasul biologic ticăie din ce în ce mai tare, că nu are un job stabil.

Situația în care se află o pune pe gânduri, astfel încât întrebări de genul “oare nu am pierdut ceva pe drum?”, “oare nu am ratat ceva cândva?” sunt la ordinea zilei. Problema se agravează după ce Ally citește un articol într-o revistă, articol ce tratează tema relațiilor de cuplu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută