Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Meniul de Toamnă la Restaurant – Delicatessen Graf

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Meniul de Toamnă la Restaurant – Delicatessen Graf Share Meniul de Toamnă la Restaurant – Delicatessen Graf


Restaurant – Delicatessen Graf ne încântă cu experienţe culinare unice, evenimente gastronomice şi vinuri selectate atent de somelieri pasionaţi. Bunul gust şi eleganţa locului, serviciile ireproşabile şi, mai presus de toate, semnătura bucătarului şef Nicolas Delgado care a primit în două rânduri câte o stea Michelin, sunt lucruri greu de egalat şi care ne bucură pentru că se întâmplă acasă la noi, în Oradea. La Restaurant – Delicatessen Graf suntem răsfăţaţi cu Meniul Gourmet (o desfăşurare de gusturi, arome, forme arhitecturale simple şi elegante, aşa cum îi stă bine unui astfel de meniu) şi Meniul Verii care ne-a delectat cu toate deliciile sezonului. Acum însă este rândul Meniului de Toamnă să intre în scenă şi să îşi facă loc între preferinţele noastre.

Urmând o regulă esenţială pentru un restaurant care se respectă, Graf vă întâmpină din 1 octombrie cu Meniul de Toamnă, cu bogăţia de culori şi arome specifice acestui anotimp, cu cele mai bune produse de sezon oferite de producători locali. Toate acestea pentru că bucătăria Graf ştie să îmbine clasicul contemporan cu experienţa unui Chef de renume internaţional, cu subtile influenţe sud – americane şi orientale, respectând în acelaşi timp produsele, ingredientele proaspete atent selecţionate
şi inovând în mod constant, pentru ca dumneavoastră, oaspeţii Restaurantului Graf, să fiţi mereu surprinşi şi impresionaţi de fiecare dată când îi treceţi pragul!

Restaurantul Graf va continua astfel să vă încânte, să vă onoreze aşteptările în cel mai plăcut mod cu putinţă, îmbinând experienţa excepţională a Chef Nicolas Delgado şi pasiunea şi talentul somelierilor casei care vor căuta în continuare cele mai alese vinuri, cele mai surprinzătoare savori, pentru cele mai plăcute întâlniri între delicatese culinare şi vin.

Restaurant Graf

Oradea, str. B. St. Delavrancea 3

Tel: 0259421421

www.restaurantgraf.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută