Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Începe Conventia Internationala de Tatuaje la World Trade Center

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe Conventia Internationala de Tatuaje la World Trade Center Share Începe Conventia Internationala de Tatuaje la World Trade Center


In weekendul 14-16 Octombrie, cei mai buni artisti din lume, participa la intalnirea anuala de la Bucuresti. Cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment de gen din Romania va avea loc la World Trade Center in timpul zilei, iar noptile vor fi petrecute in clubul Fire, incepand cu “welcoming party”-ul de joi si pana duminica seara la petrecerea de final a conventiei.

Renumiti artisti de peste hotare vor fi prezenti la World Trade Center Bucuresti pentru a-si arata maiestria: George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck’s Tattoo (Finlanda), Remis Cizauskas (Irlanda) si multi altii.

Daca in timpul zilei cei mai talentati artisti vor lucra de zor pe pielea romanilor veniti la conventie ascultand muzica DJului Radu Crisan, in timpul serilor conventiei, vom asculta muzica live: joi avem in program concertul „Up to Eleven”, vineri vom avea parte de o noapte nebuna cu Nightlosers, iar sambata, „Hellz Ballz – Romanian AC/DC tribute band” si Ski King (DE) – „urmasul lui Elvis Presley şi Johnny Cash”, ne vor tine in Fire pana la rasarit.

DJ Radu Crisan va mixa pe parcursul celor 3 zile de conventie. Pasiunea lui pentru muzica i-a fost provocata inca din copilarie de catre parinti, mari iubitori de muzica. Si-a inceput cariera ca DJ rezident in club Mozart dar si ca organizator de petreceri underground impreuna cu Mihai Mihalcea (DJ akaroz). Radu Crisan prefera muzica electronica din genul “house”-ului, de la „deep-house” pana la „tech-house”.

Nightlosers va concerta in Fire vineri seara. Original “Ethno-Blues-Band” din Romania, trupa recunoscuta pentru talentul de a impleti acustic muzicile traditionale din estul europei si „blues”-ul american, plusand in amestesc pasiune, umor, talent si dedicatie, va incepe noaptea de petrecere cu voie buna intr-un mare stil caracteristic.

Biletele, in valoare de 30 RON/zi si abonamentele in valoare de 70 RON pentru intreaga perioada a Conventiei Internationale de Tatuaje, in pret fiind inclus accesul la afterparty-urile din Clubul Fire, pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro si myticket.ro.

Parteneri: Asociatia Tattoo and Piercing Romania, Next Level Tattoo, Articole Tattoo, ta2shop, 2 Way Design, Skindiggers, The Fire Club.

Parteneri Media: Adevarul, Click, Zoom TV, GQ, Zile si Nopti, Hotcity, Yuppy, Metalhead, Hypestreet, Port, Radio Lynx, Sofresh, Metalfan, iConcert, Metropotam.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută