Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

New Cinema in Town

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii New Cinema in Town Share New Cinema in Town


De pe 21 septembrie, Mall-ul din Băneasa este centrul de shopping cu cel mai modern cinematograf din România, şi anume Grand Cinema Digiplex. Complet digitalizat, cel mai mare din ţară ca suprafaţă (peste 14.000 de mp), cu o capacitate de 2.600 de locuri, Digiplex pare să fie la creme de la creme.

Nu mai stai la coadă la bilete, ci stai în foaier, pe terasă sau în cele trei zone Lounge. Iar faptul că Digiplexul are nici mai mult nici mai puţin de 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe extinse de proiecţie 3D cu unghiuri perfecte de vizibilitate nu face decât să-ţi confirme că acest cinematograf unul premium.

Să nu uit de locurile mai mult decât confortabile din Grand ULTRA şi Grand EPIKA, adică două săli cu ecrane de foarte mare dimensiuni (21,6 metri lăţime) şi sonorizare Iosono sau condiţiile din sălile VIP Grand STUDIOS, cu design din piele, ajustabile şi cu mult mai mult loc pentru picioare. Atenţie, decolăăăm! Bonus: în sălile VIP ai parchet, canapele şi personal dedicate servirii tale de spectator privilegiat.

– Grand Cinema Digiplex
– Băneasa Shopping City
– Etaj 1

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută