Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Art Yourself

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Art Yourself Share Art Yourself


**Galeria Art Yourself** este un spațiu destinat promovării artei contemporane și a unui set de valori esențiale oricărei societăți a prezentului: toleranța, anti-discriminarea, solidaritatea. Printr-un program expozițional complex și printr-o serie de evenimente care se vor interpune vernisajelor, Art Yourself Gallery urmărește să creeze o platformă accesibilă de comunicare între artiștii contemporani și public.

Până pe 6 noiembrie, la Art Yourself poţi vizita expoziţia **FeminitARTE**, construită ca un serial reflexiv alcătuit din percepția reprezentată a artistului contemporan asupra feminității.

De la idealul promovat de media și publicitate, la stereotipuri clare tip Barbie sau Playboy sau frumusețea simplă a femeii din imediatul cotidian, selecția prezintă tipuri și tipare ale feminității. 29 de artişti (printre care Andra Andronic, Codruța Cernea, Mihai Coșulețu, Harem 6, Elena Ilaș, Raluca Zamfira şi Mihai Zgondoiu) expun 60 de lucrări despre femeie şi feminitate.

Intrarea este liberă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută