Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

„Felii”, succes şi la radio

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Felii”, succes şi la radio Share „Felii”, succes şi la radio


Spectacolul „Felii” de Lia Bugnar, versiunea pentru radio, în regia artistică a lui Gavriil Pinte, producţie a Teatrului Naţional Radiofonic din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune, a fost nominalizat la secţiunea tradiţională de teatru radiofonic – „Radio-Drama” – Prix Europa 2011, care se va desfăşura la Berlin, între 22 – 29 octombrie.

„Felii” de Lia Bugnar – cu actriţa Ofelia Popii în toate rolurile – este un spectacol în regia lui Gavriil Pinte, realizat şi prezentat în cadrul proiectului „Dramaturgi români contemporani”, program complex de promovare şi aprofundare a dramaturgiei naţionale contemporane, coordonat de Magda Duţu.

Varianta radiofonică propusă de Gavriil Pinte are la bază textul Liei Bugnar şi a fost difuzată în premieră, în ianuarie, la Radio România Cultural. Producţia Teatrului Naţional Radiofonic – Radio România este realizată în parteneriat cu Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută