Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Omul cu Șobolani la Circul Zburător

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Omul cu Șobolani la Circul Zburător Share Omul cu Șobolani la Circul Zburător


S-a împlinit un an de când avem Flying Circus la Cluj, a trecut și petrecerea dată în cinstea acestei aniversări, așa că te gândeai să o lași mai încet cu ieșitul în oraș. Dar concertele bune tot nu te lasă să stai acasă. Și cum ai putea rămâne în fața
televizorului când sâmbătă seara la Flying Circus concertează OCS? Băieții se întorc la Cluj pentru un concert de la care ne așteptăm să fie cel puțin extraordinar, mai ales că nu vin singuri, deschiderea fiind rezervată celor de la Toy Machine.

Despre OCS nu știu dacă mai are vreun rost să spun mare lucru, cred că toată lumea cunoaște măcar în linii mari trupa, cu o istorie nu chiar scurtă, mai exact de 14 ani (trupa s-a înființat în ’97). Dan Amăriei (vocal), Nicolae Aramă (chitară / bass), Cezar Panait (chitară / bass) și Mihnea Dobrotă (tobe) fac o muzică care are câte puțin din mai multe, de la grunge la pop rock sau alternative, toate aceste influențe combinate într-o manieră inedită și incitantă. Din acest amalgam eclectic de influențe muzicale a rezultat unui stil propriu și inconfundabil, pe care trupa l-a cizelat de-a lungul anilor, astfel încât în prezent se pot mândri cu șapte materiale discografice, mii de concerte în țară și în străinătate și zeci de mii dacă nu chiar sute de mii de fani în toată România, care îi urmăresc la concerte, mereu plini de entuziasm.

Circul Zburător oferă fanilor OCS din Cluj un cadou muzical, sâmbătă, 24 septembrie. Sunteți așteptați ca întotdeauna, cu bună dispoziție, muzică deșteaptă și cel mai lung bar din Cluj. Intrarea la concert este 15 lei înainte de ora 24.00 și 20 de lei după miezul nopții. Așa că e cazul să vă grăbiți la concert!

– SÂMBĂTĂ 24 SEPTEMBRIE
– FLYING CIRCUS
– IULIU MANIU 2,
– 22.00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.