Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concurs Contagion: Pericol Nevazut

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs Contagion: Pericol Nevazut Share Concurs Contagion: Pericol Nevazut


In medie, o persoana isi atinge fata de 3 pana la 5 ori in fiecare minut. Intre timp atingem clante, butoane de lift si alti oameni. Daca tusim o data, putem pune 6 miliarde de oameni in pericol. Nu vorbi cu nimeni! Nu atinge pe nimeni! Si mai presus de toate, pastreaza-ti calmul! Nimic nu se raspandeste mai repede ca teama.

Tu ce ai face in cazul unei pandemii? Cum ai reactiona la panica? Raspunde si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Contagion: Pericol Nevazut, un film asa cum nu ai mai vazut de mult timp: o poveste credibila, un joc actoricesc de exceptie, nedependent de efecte speciale. Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex. http://www.hmultiplex.ro/filme/pericol-nevazut-digital-8627970/

Trimite raspunsul la intrebare pe adresa concurs@zilesinopti.ro impreuna cu nume, prenume, adresa si numar de telefon.

Castigatorii se vor desemna prin tragere la sorti.

Perioada de concurs este 22 septembrie – 3 octombrie, invitatiile fiind valabile in perioada 10-13 octombrie.

CONTAGION: PERICOL NEVAZUT. In regia lui Steven Soderbergh, un film Warner Bros. Pictures distribuit de MediaPro Distribution, cu MARION COTILLARD, MATT DAMON, LAURENCE FISHBURNE, JUDE LAW, GWYNETH PALTROW si KATE WINSLET. Din 30 septembrie in cinematografe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.