Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concurs – “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs – “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară” Share Concurs – “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară”


Primăria Cluj-Napoca vă invită anul acesta la cea de a doua ediţie a concursului de fotografie “Cluj-Napoca – oraşul comoară”, urmând ca la sfârșitul anului, în luna decembrie, să se organizeze o expoziţie la Bastionul Croitorilor, unde vor fi expuse cele mai reuşite lucrări. Concursul se va desfăşura tot pe două secţiuni: fotografii realizate cu aparat foto digital şi fotografii realizate cu telefoane mobile.

Fiecare concurent poate participa cu maxim 2 imagini la fiecare secţiune, iar pentru înscriere, participanții la concurs sunt rugați să completeze fișa de înscriere, care, împreună cu regulamentul se găsește pe site-ul Primăriei. Formularul și fotografiile vor putea fi trimise online la adresa concurs@primariaclujnapoca. ro sau depuse la registratură (fotografiile pe un CD). Premiile vor consta şi anul acesta în telefoane mobile şi aparate de fotografiat, existând și un premiu special, “Ion Petcu”. Aprecierea lucrărilor înscrise la concurs se va face ținând cont de o serie de criterii precum creativitate, originalitate, idee sau estetică a imginii. Deta despre concurs puteți găsi pe site-ul primăriei.

– INFORMAȚII:
– WWW.PRIMARIACLUJNAPOCA.RO
– ÎNSCRIERI: PÂNĂ ÎN 30 OCTOMBRIE

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.