Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Hot Spot!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hot Spot! Share Hot Spot!


Gata, ne-am înapoiat cu toți din pelegrinările estivale. Fie de la munte sau mare, fie din Italia, Spania, Grecia sau pe unde am mai fost. Da, din Grecia… nu, nu cea antică ci…cea falimentară. Și parcă a intrat frica și-n noi, nu că ne-ar scoate din Comunitate, că nu asta ar fi pierderea cea mare, ci consecințele: am rămâne fără fonduri! Și ce ne-am face fără? Așa că am venit din vacanțe cu o poftă de muncă nemaivăzută și nemaiîntâlnită și ne-am aruncat pur și simplu pe treabă! Se vede.

Peste tot activitate, de unde nu prea găseai cine știe ce evenimente demne de semnalat, acum nu mai știi ce să alegi. De la „grand opening” Ramada, la deschiderea stagiunii teatrale, de la VH2 la Puya (ce-i drept, aici nici pe timp de vară nu ne-am putut plânge), început de an școlar, demararea în forță a noi și noi afaceri, pe scurt, Piteștiul se aseamănă cu un furnicar.

Activitate maximă presărată cu din ce în ce mai multe adevărate „hot spoturi” în ceea ce privește distracția. Iar pentru weekend-ul ce urmează, dacă nu aveți invitații pentru Ramada, puteți alege între o seară de salsa, premiera unui film la Cinema City, inaugurarea noii stagiuni teatrale, concerte live în Hush, La Cetate sau Moondo. Detalii găsiți în paginile Zile și Nopți care vă ține la curent cu tot ce e mai nou.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută