Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Fast-food bun la mall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fast-food bun la mall Share Fast-food bun la mall


Nu-s deloc genul care iese în oraş sâmbăta seara la mall. Dar uneori când mai merg la câte-un film, mi se face şi mie, ca tot omului, foamea cea mare. Pornim de la premisa că popcornul nu e mâncare, OK? De MacDonalds şi KFC nu mă ating din principiu, pizzeriile nu mă atrag deloc, la cartofii uriaşi umpluţi se aşteaptă prea mult, iar la patiseria franţuzească Paul e mereu coadă.

Ce-am descoperit însă de curând cu plăcere este un fast-food asiatic strategic plasat aproape de patinoar. Se numeşte Thang Long AFC şi n-aveţi cum să nu-l reperaţi rapid, mai ales dacă veniţi de pe scările rulante care coboară dinspre Cinema City.

Meniul meu preferat aici e format din creveţi jumbo pane (unde paneul e unul dintre cele mai gustoase pe care le-am încercat), orez simplu şi sos dulce-acrişor, neapărat secondate de o porţie de noodles de casă cu vită. Spre deosebire de restul restaurantelor asiatice din Bucureşti, aici nu se face exces de sos de soia, drept pentru care mâncarea nu e deloc nici prea sărată, nici unsuroasă. Legumele din sosuri sunt gustoase şi crocante, semn clar că-s proaspete şi inteligent preparate. Au şi sushi, dacă eşti curios, eu nu mă omor după crudităţi.

Preţurile nu-s mici, dar pe de altă parte, nici un preţ nu e mic în mall. Deh, parada printre magazinele de firmă costă suplimentar!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.