Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Un miez de Olanda în centru de Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un miez de Olanda în centru de Bucureşti Share Un miez de Olanda în centru de Bucureşti


La Grand Cafe Van Gogh nu l-am găsit pe celebrul pictor, nici pe celebrele-i picturi, nici măcar ceva care să amintească de celebra-i ureche. Am găsit, în schimb, aşa cum şi promite în descrierea sa, o atmosferă cosmpolită şi stilată, la fix pentru clienţii corporate.

Situată în miezul Bucureştiului, chiar lângă Banca Naţională, [Grand Cafe Van Gogh](http://bucuresti.zilesinopti.ro/locuri/grand-cafe-van-gogh.html) înseamnă o încăpere mare, luminoasă şi generoasă ca spaţiu, decorată simplu, cu mese si scaune din lemn, plus un bar mare. Cafeneaua, amenajată într-o clădire de la începutul secolului trecut, e un loc foarte bun pentru înâlnirile business.

Mai mult pentru prânzuri însă, nu şi pentru cine, când încăperea poate deveni aglomerată. Van Gogh te aşteaptă cu vinuri româneşti şi străine atent alese şi o selecţie rafinată de brânzeturi olandeze. În plus, la capitolul mâncare, găseşti un meniu bogat în supe, brânzeturi şi cârnaţi, salate, cafele speciale şi beri olandeze.

Preţurile sunt şi ele uşor peste medie, ceea ce este însă de aşteptat, având în vedere că majoritatea clienţilor vin aici pentru atmosfera chic a unei după-amieze la costum.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.