Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

O cafenea pentru sufletul tău: Bouche Bee

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O cafenea pentru sufletul tău: Bouche Bee Share O cafenea pentru sufletul tău: Bouche Bee


Iţi place Centrul Vechi al Bucureştiului, însă nu cel animat, plin de baruri şi puburi, ci cel cu aer interbelic, cu vile elegante, restaurante şi cafenele chic, din jurul Parcului Cişmigiu? De ce nu ţi-ai petrece atunci cât mai mult timp în această zonă, la o cafea bună sau la un cocktail aromat?

Cu o poziţie centrală, Bouche Bee Café & Lounge este locul perfect pentru aşa ceva, fiind situată chiar la intersecţia străzilor Popa Tatu şi Stirbei Vodă, în apropierea Cismigiului. Ambianţa unică a cafenelei este rezultatul unui amestec inteligent de shabby chic, stil, eleganţă şi confort.

Luminat, aerisit şi nostalgic sunt cuvinte care descriu imediat eleganţa simplă a cafenelei Bouche Bee. Mobilierul alb, romantic creează un spaţiu familiar, agreabil, cu un sentiment atemporal de har, iar cromatica gri-alb relaxează privirea. La toate acestea se adaugă o cafea tare şi o prăjitură delicioasă, iar ziua ta va fi perfectă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.