Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

O cafenea de primăvară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O cafenea de primăvară Share O cafenea de primăvară


Aş rezerva permanent o masă în grădina de la Verde Cafe. Îmi aminteşte de weekendurile la iarbă verde sub umbra foioaselor. Locul e ferit de zarva bulevardelor cu reatebeuri şi de prezenţa posesoarelor de poşete cu imprimeu de leopard, aşa că zen-ul e maxim. Interiorul casei e la fel de boem ca terasa, cu fotolii vechi, sobe, parchet de 15 cm şi uşi care scârţâie simpatic.

În această perioadă, pe pereţi poţi admira o expoziţie de fotografie urbană, dar cel mai bine ar fi să intre pe verdecafe.ro ca să afli noutăţi despre meniul lor, despre evenimentele ce au loc acolo şi despre ce-a mai făcut pisoiul lor Obama.

Verde Cafe nu lasă loc de formalităţi şi te face să te simţi ca acasă, aşa că s-ar putea să pierzi multe ore cu prietenii pe acolo. Doar în cazul în care eşti alergic la pisici vei pleca mai repede, pentru că mai-sus-amintitul, deşi e dat dispărut de-o perioadă, îşi face prezenţa reîncarnat în altă felină ca să-şi recupereze teritoriile furate de clienţii ce dau năvală. Fă o rezervare înainte, altfel rişti să baţi drumul degeaba.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.