Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

O cafenea cu multe fețe și toate frumoase

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O cafenea cu multe fețe și toate frumoase Share O cafenea cu multe fețe și toate frumoase


Se pare că zona din spatele Mitropoliei e un fel de pepinieră pentru cafenele și ceainării de soi. În afară de Ceainăria 5, despre care am scris acum câteva luni, Rubik Cafe vine și ea să completeze lista locurilor de lenevit organizat.

Ca și cubul Rubik, cafeneaua are multe fețe, multe personalități care nu fac însă decât să dea fiecăruia ceea ce îi place: preferi aerul retro? Nicio problemă, soba de teracotă, biblioteca și mobila vintage te întorc în timp. Sau poate dimpotrivă, îți plac muzica chill-out și mobilierul simplu? Și aici te-a nimerit Rubik: canapelele neconvenționale făcute din paleți (asemănătoare cu niște paturi, foarte bună idee) care te așteaptă și înăuntru, și în curte, măsuțele minimaliste a la IKEA și trip-hopul în surdină sigur îți vor fi pe plac în acest loc care are de toate pentru toți.

Și încă n-am zis tot: aici se organizează și tot felul de târguri de haine, bijuterii și accesorii create de tineri designeri sau workshopuri de astrologie și feng shui. Poți veni să citești o carte direct din rafturile cafenelei sau doar să te bucuri de o cafea proaspătă sau un ceai aromat, o prăjitură sau un sandwich. Pe orice față ai întoarce-o, cafeneaua Rubik e o alegere bună.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută