Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Meu Cafe: atmosferă business, dar caldă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Meu Cafe: atmosferă business, dar caldă Share Meu Cafe: atmosferă business, dar caldă


Conceptele de „business” şi „prietenos” pot colabora foarte bine. Ca exemplu concret, cafeneaua Meu Cafe îmbină foarte bine lookul „classy” cu lipsa de formalism a localurilor obişnuite. Ce te atrage la prima vedere e felul în care cafeneaua a fost decorată în culori vii şi combinaţii îndrăzneţe: albastrul aprins al pereţilor cu maro-ul cald al mobilierului şi roşul viu al pernuţelor de pe fotolii. Lumina caldă, blândă, vine să completeze feelingul de „dolce far niente” pe care ţi-l dă încăperea.

Dacă însă vii cu treabă, Meu Cafe e un loc la fel de potrivit: muzica în surdină şi internetul wireless îţi permit să organizezi aici şi o întâlnire de afaceri sau poate un prânz cu prietenii, pentru că aici se şi mănâncă şi încă bine: paste, carne de pui, salate, sandwichuri, prăjituri şi clătite.

La toate astea merg foarte bine băuturile pe bază de cafea, shake-urile de ciocolată, vanilie, banane sau căpşuni, cocktailurile sau poate chiar un pahar de vin. Iar dacă nu ai chef de ieşit, ci vrei să ţi se aducă totul la nas, din nou ai noroc: Meu Cafe livrează preparate din pui şi peşte, omlete, paste, clătite şi, evident, cafea în zonele Tineretului, Unirii, Cotroceni, Universitate sau Vitan.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.