Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Biavati Cafe, o primire de înaltă clasă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Biavati Cafe, o  primire de înaltă clasă Share Biavati Cafe, o  primire de înaltă clasă


În apropierea Ateneului Român a poposit o cafenea de duminică. Știi expresia aceea, ”haine de duminică”? Se referă la acele lucruri de calitate la care ții prea mult ca să le trivializezi în uzul de zi cu zi. La fel stă treaba și cu Biavati Cafe. E un loc atât de primitor și bine aranjat încât, la fel ca și cu o prăjitură scandalos de bună, e indicat să îl încerci doar când vrei să te răsfeți.

Dacă ești în așteptarea vreunui spectacol la Ateneu, cafeneaua e un preambul excelent, dându-ți senzația că ai pășit într-un fel de lăcaș select și atent la cele mai fine dorințe ale spiritului. Interiorul decorat în roșu, fotoliile de catifea, tablourile și candelabrele, scările aurii, în spirală, șemineul și muzica chill-out dau un aer burghezo-relaxant. Servirea e foarte rapidă, nici nu apuci să accesezi internetul wi-fi, că ți-a și sosit ciocolata caldă (10 lei), un deliciu cremos într-o ceșcuță fină.

Sigur, pentru toate astea există și un preț, măsurat în acest caz într-o notă de plată măricică. Cea mai ieftină bere costă 8 lei, în timp ce o sticlă de vin depășește 50 de lei. Având în vedere însă zona, precum și serviciile pe care le găsești aici, credem că e un preț care merită plătit.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută