Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Adior Café Lounge – o cafenea în dulcele stil italienesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adior Café Lounge – o cafenea în dulcele stil italienesc Share Adior Café Lounge – o cafenea în dulcele stil italienesc


Cafeaua reprezintă un ritual pentru mulţi dintre noi. Fie că o preferi aromată şi tare, amară sau cu spumă de lapte, decofeinizată, cu frişcă sau în tot felul de alte combinaţii, trebuie să recunoaştem că prepararea unei cafele cu adevărat bune este o adevarată artă.

Dacă eşti în căutarea unui loc perfect pentru a savura o ceaşcă de espresso, caffe latte sau cappuccino avem o recomandare pentru tine: Adior Café Lounge. Este o cafenea deschisă recent, cochetă, din zona centrală a Capitalei, cu un ambient plăcut şi elegant, ideal pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o seară romantică.

Dar ceea ce face Adior Café Lounge un loc cu adevărat special este pasiunea pentru cafeaua bună, fiecare preparat fiind servit cu foarte mare atenţie la detalii. În plus, aici poti găsi şi o gamă delicioasă de paste, pafuta, patiserie şi deserturi, toate specifice bucătăriei italieneşti.

Vino deci la Adior Café Lounge pentru o experienţă delicioasă completă, fie că este vorba de o cafea bună, fie că plănuieşti o cină romantică în stil pur italienesc.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.