Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Red House

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Red House Share Red House


La Cluj există câteva preparate tradiționale ardelenești care trebuie gustate. Printre acestea se numără și gulașul unguresc, care se găsește în meniul multor restaurante din oraș. Dar nicăieri nu veți găsi o supă Gulyaș la ceaun atât de bună precum la Red House. Restaurantul, situat în cartierul Gheorgheni, pe strada Constantin Brâncuși la numărul 114, este un local cu o puternică influență ungurească-ardelenească, unde, sunteți poftiți să încercați mâncăruri mereu proaspete, gătite din ingreditente naturale, cu arome și gusturi deosebite.

Meniul, este unul foarte complex, oferind o gamă bogată de preparate pe toate gusturile, astfel încât puteți alege între numeroasele sortimente de supe și ciorbe (supă de pasăre cu tăieței de casă a la Debrecen, supă Gulyaș la ceaun, supă cremă de ceapă sau supă de salată ardelenească), preparate din carne de vită (Gulyaș unguresc cu cartofi, mușchi de mânzat cu sos gorgonzola și ciuperci, limbă de vită cu sos de smântână etc), preparate din carne de porc sau pui (cotlet á la Eszterházy, șnițel Ardelenesc, fasole bătută cu cârnați de casă, piept de pui cu sos de tarhon sau Papricaș de pui cu mămăligă).

Restaurantul oferă și preparate vegetariene (Salata lui Erwin, Zuchini pane cu orez sau șnițel de legume cu cartofi răntăliți cu ceapă), dar și deserturi cu adevărat delicioase (Clătite Gundel cu nucă și sos de ciocolată, Vargabeles sau Gomboți cu prune). Cei de la Red House cred cu tărie că tot ce este natural este mai bun și mai gustos. Iar noi suntem perfect de acord cu ei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.