Meniul, este unul foarte complex, oferind o gamă bogată de preparate pe toate gusturile, astfel încât puteți alege între numeroasele sortimente de supe și ciorbe (supă de pasăre cu tăieței de casă a la Debrecen, supă Gulyaș la ceaun, supă cremă de ceapă sau supă de salată ardelenească), preparate din carne de vită (Gulyaș unguresc cu cartofi, mușchi de mânzat cu sos gorgonzola și ciuperci, limbă de vită cu sos de smântână etc), preparate din carne de porc sau pui (cotlet á la Eszterházy, șnițel Ardelenesc, fasole bătută cu cârnați de casă, piept de pui cu sos de tarhon sau Papricaș de pui cu mămăligă).
Restaurantul oferă și preparate vegetariene (Salata lui Erwin, Zuchini pane cu orez sau șnițel de legume cu cartofi răntăliți cu ceapă), dar și deserturi cu adevărat delicioase (Clătite Gundel cu nucă și sos de ciocolată, Vargabeles sau Gomboți cu prune). Cei de la Red House cred cu tărie că tot ce este natural este mai bun și mai gustos. Iar noi suntem perfect de acord cu ei.