Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Bermuda’s Pub – un loc unde vei dori să revii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bermuda’s Pub – un loc unde vei dori să revii Share Bermuda’s Pub – un loc unde vei dori să revii


Există în Cluj un local unde nu doar că poți să te pierzi în atmosfera creată de o muzică de calitate, de un decor artistic și de o
mulțime de băuturi spectaculoase, servite la un bar impunător, dar o dată de ai călcat pragul Bermuda’s Pub vei dori întotdeauna să revii.

În prag de toamnă, localul își îmbie clienții la cocktailuri menite să îi introducă într-o stare de relaxare, de reverie, astfel încât băuturi precum Caribean Ice Tea, Dark and Stormy, Black Melon, Tokyo Ice Tea sau Scotish Lemonade trebuie neapărat încercate. Clienții care vin pentru prima dată în Bermuda’s Pub vor observa cu siguranță tabloul de la intrare, care prezintă într-o schiță detaliată, asemănătoare unei hărți, întreaga structură a localului.

Bermuda’s Pub se mândrește cu trei încăperi, fiecare specială în felul ei.Prima încăpere este de fapt sala de concerte, aici au toate loc evenimentele organizate la Bermuda’s. În a doua sală se află un bar imens, de aproximativ 8 metri, locul fiind perfect pentru o întâlnire cu prietenii. Dacă doriți să rezervați câteva mese pentru o petrecere privată sau o aniversare, a treia încăpere este ideală pentru astfel de evenimente, având o capacitate de aproximativ 30 de locuri.

În ceea ce privește evenimentele, în fiecare joi distracția este asigurată la Karaoke Party, unde puteți câștiga diferite premii, în funcție de prestația muzicală (premiul I – o sticlă de șampanie, premiul II o sticlă de vin, premiul III – 3 shoturi de Jagger sau Tequila). Seara de vineri este rezervată concertelor (vineri, 16 septembrie nu ratați o întâlnire cu Tzika Sax, Aldo Blaga și Chantal), iar sâmbăta, prin definiție este destinată fetelor (ofertă specială la long drinks – 8.5 lei fiecare, iar dacă o fată este însoțită de un băiat, aceasta primește un long drink din partea casei) muzica fiind asigurată de DJ Yoyo. Bermuda’s Pub este deci cu siguranță “Triunghiul unde dispariția îți oferă doar plăcere”.

– MEMORANDUMULUI 13 (COLȚ CU ION RAȚIU, SUBSOL)
– TEL: +40747 417 639
– BERMUDASPUB@YAHOO.COM
– HTTP://WWW.BERMUDASPUB.RO

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.