Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concert Yanni – Reguli acces spectatori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Yanni – Reguli acces spectatori Share Concert Yanni – Reguli acces spectatori


Miercuri, 14 septembrie **Yanni** va concerta pentru prima data in Romania, la Zone Arena incepand cu ora 20:00, moment ce va marca si debutul turneului european **“Truth of Touch”**.

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Artistii sustin repetitii zilnice in conditii de maxima securitate, iar organizatorii doresc a le comunica tuturor celor ce vor fi prezenti urmatoarele aspecte legate de accesul in arena.

Astfel, pentru a ocuparea locurilor in timp util, toti participantii la eveniment sunt rugati sa vina la intrarea Zone Arena, din strada str. Barbu Vacarescu nr. 313-321, incepand cu ora 18:00, concertul urmand a incepe la ora 20:10. De asemenea, toti spectatorii sunt rugati sa incerce pe cat posibil sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun, sau in cazul in care vor veni cu autoturismul personal sa nu parcheze in apropierea locatiei pentru a nu crea blocaje in traficul rutier.

In situatia in care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie tuturor celor prezenti. Prin urmare, este interzis accesul in arena cu umbrele.

*Concertul Yanni – “Truth of touch” se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti. Melodii célèbre precum “ Rainmaker”, “Storm” sau “For all seasons” sunt doar cateva dintre momentele unice promise de artist. Biletele pot fi achizitionate la preturi variate, in functie de categoria de loc din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, sau din magazinele Music Box ( Str. Matei Basarab, nr 16 – langa OMV Calea Calarasilor si – Soseaua Pipera nr. 2. In ziua evenimentului biletele vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a locatiei.*

*Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de “contemporan instrumental”. Yanni este unul dintre putinii artisti din vest cărora li s-a îngăduit să susţină un concert la Taj Mahal. După India, in anul 1997 Yanni a fost singurul artist care a cucerit cu muzica sa Oraşul Interzis din China unde a susinut un concert in fata unui numar impresionant de spectatori. În urma acestor două experienţe muzicale a rezultat “Tribute” care a fost lansat, în acelaşi an, în 1997. Muzica lui a fost folosită şi la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, dar şi de ABC News. Yiannis Hrysomallis a obţinut nominalizări la Premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992, iar în 1993 – pentru “In My Time”. Urmează “Yanni Live at the Acropolis” primul material video al artistului, al cărui succes extraordinar l-a surprins până şi pe acesta. Concertul filmat la Acropolis a fost transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.*

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.