Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Start la lucruri bune

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Start la lucruri bune Share Start la lucruri bune


Duminică, femeile extraordinare au primit, ce-i drept, doar temporar, propria lor stradă în Centrul Vechi. Tot duminică a fost concurs de răţuşte de plastic pe Dâmboviţa. Asta după ce vineri seară la Arene au venit **Ian Brown** şi **Unkle Sounds**, iar sâmbătă a curs **festivalul de artă stradală** pe Lipscani. În cinematografe rulează un mişcător documentar despre dans, în 3D. Începe Oktoberfest, şi mai bine de jumătate dintre toate flashmoburile se petrec deja pe două roţi.

Oricât de puţin mi-ar plăcea mie toamna, e musai să recunosc că oraşul e mai viu acum ca niciodată. Până şi **Teatrul Naţional** a dat drumul la stagiunea de toamnă (bine, asta nu înseamnă c-o să găseşti bilete). Dar la **Operă** găseşti, şi la **Sala Radio**, ca să nu mai zic că săptămâna asta se redeschide **Antipa**, curând reîncep şi evenimentele **ShortsUp**, noroc că nu mai ai zile de concediu şi-o să fii aici când se întâmplă toate lucrurile bune.

Vestea şi mai bună e că multe dintre lucrurile astea bune nici nu-s cine ştie ce pretenţioase la capitolul “bani daţi pe bilet”. Te ţinem noi la curent cu tot ce-i mai bun!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.