Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Madame Pogany – reOpening

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Madame Pogany – reOpening Share Madame Pogany – reOpening


Din septembrie **Madame Pogany** îți dezvăluie o noua identitate, mult mai bine conturată, a atmosferei și a trendului pe care îl propune.

Povestea sa începea cu un an în urmă, când introducea pe piața româneasca un nou concept, un loc în care ideea de bucătarie urbană și bar de tapas se îngemăna cu stilul contemporan al evenimentelor branșate la contextul bucureștean actual.

Combinația pieselor de mobilier minimalist, cu vitalitatea pe care o regăsim în nuanțele crude, completată de luminoazitatea și senzația de spațiu deschis , vin să creeze o atmosferă ce te îmbie la relaxare și socializare.

Ne-am convins că **Madame Pogany** devine, în timpul săptămânii, locul preferat pentru o întâlnire amicală sau un business lunch, ori pur și simplu colțisorul în care clienții noștri se retrag să își savureze cafeaua, să răsfoiască o carte sau să își definitiveze proiectele de la birou într-un cadru informal.

Victor Stancov , dj-ul rezident Madame Pogany, reuseste să găsească sound-ul potrivit pentru oricare stare de spirit, mixând bossa nova , jazz, soul, funk , Detroit techno, Chicago house sau deep house, in functie de specificul momentului.

Nu doar ambianța, ci și meniul special și variat au fidelizat clientela Madame Pogany. Conceptul internațional de ”urban kitchen”, a fost adaptat la cotidianul românesc printr-o abordare experimentală originală a unor ingrediente și rețete autohtone.

Asa cum v-am obișnuit, serile de marți vor fi dedicate degustărilor de vinuri și în acest sezon. Vinurile premium, a căror rețetă și savoare secretă e concentrată într-o producție de doar câteva sute de mii de sticle, vă vor fi prezentate, recomandate și servite de specialiști, pentru a vă răsfăța și a vă ghida alegerile.

Weekendul înseamnă detașare și entertainment, iar Madame Pogany își propune să întâmpine întocmai aceste cerințe firești ale omului urban, prins în lumea deadline-urilor și a contratimpilor.

De acum înainte veți putea petrece serile de vineri într-un cadru armonizat de acordurile de jazz, nu-jazz & funk, seria evenimentelor live lansată de Madame Pogany debutând pe 23 septembrie cu concertul Mariei Răducanu, urmat de Jazzadezz și multe alte trupe surpriză.

Sâmbăta mizăm pe efervescență. Performance-urile și dj set-urile de la Madame Pogany vor aduce publicului bucureștean figuri importante ale scenei electro naționale și de importanță internațională. Nu vă dezvăluim decât câteva nume – Charles Webster și Andy Smith. Dacă v-am făcut curioși, puteți afla mai multe informații accesând:

*Facebook: http://www.facebook.com/magamepogany*

*Web: http://www.madamepogany.ro*

Duminica, de la ora 14.00, o dată la două săptămâni, avem cursuri de gătit, organizate de Societe Gourmet. Bucătari specializați vă vor îndruma și împărtăși secrete gastronomice, iar la finalul sesiunilor veți putea savura propriile “creații culinare”.

Va asteptam cu drag!

### Orar:
– Luni – duminica:
– Bar de zi : 9.00-20.00
– Bucătărie urbana: 11.00 – ultimul client

Info & Rezervari: 0743 661 782

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.