Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Închide ochii şi sari!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Închide ochii şi sari! Share Închide ochii şi sari!


Dacă eşti cât de cât dependent de senzaţii tari sau îţi cauţi mereu provocări de depăştit, iată c-a venit momentul în care vei putea face bungee jumping. Şi dacă până acum trebuia să pleci din Bucureşti şi toată distracţia te mai costa un rush de adrenalină la vederea portofelului, acum îţi poţi potoli pofta de sporturi extreme cu doar 100 de lei şi un drum cu metroul.

În Skateparkul din Parcul Herăstrău se află o macara de 60 de metri de unde poţi sări dacă ai peste 16 ani. Nu e o înăţime nici foarte mare nici foarte mică, ci una numai bună să-ţi facă poftă de mai mult sau să te liniştească pentru viitoarele. Cert e că săritura cu bungee este una dintre cele mai căutate şi accesibile senzaţii ale amatorilor de adrenalină şi trebuie încercată, iar macaraua din Herăstrău este perfectă pentru asta! Înscrierile au început de pe 26 august şi toată distracţia se desfăşoară până pe 15 octombrie. Fă-ţi curaj, leagă-te de picioare şi sari cu încredere!

– SkatePark, Parcul Herăstrău
– *www.herastrauparc.ro*

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.