Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Imagine, muzică tânără

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Imagine, muzică tânără Share Imagine, muzică tânără


Cele zece trupe semifinaliste ale Festivalului Imagine România 2011 au concertat pe scena din Piața Mică în 2 și 3 septembrie. Finala din 4 septembrie aduce câștigătorilor șansa de a reprezenta România la Festivalul Imagine International din 2012 și la alte festivaluri Imagine din Europa.

În Piața Mică și în Oldies Pub Sibiu au susţinut recitaluri invitați din țară: Byron, Paradigma, X-plod, Alina Eremia, Flavius Hosu și invitați din străinătate: Blackbird (Belgia), DUO SON JA & ERNA (Croația), Madame’s Tout Le Monde (Belgia), Patriark (Suedia), Comic Funktion (Norvegia). Imagine România este o competiţie live de interpretare muzicală care se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani, fiind acceptate toate stilurile muzicale: pop, metal, rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk etc. Imagine Festival reprezintă o serie de festivaluri de muzică anuale ce se desfăşoară în peste zece ţări.

Câştigătorii ediţiilor naţionale participă la finala internaţională. Festivalul este o şansă pentru tinerii muzicieni de a-şi demonstra talentul, interpretând în faţa unei audienţe numeroase, dar şi a unui juriu profesionist. La Sibiu, acţiunea a fost cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.