Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Brecht şi Naum, pe scena teatrului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brecht şi Naum, pe scena teatrului Share Brecht şi Naum, pe scena teatrului


Noua stagiune a Teatrului Naţional „Radu Stanca“ din Sibiu începe pe 14 septembrie, iar artiştii deja ne dezvăluie două dintre premierele ce vor fi prezentate în această lună.

Cea dintâi, care de altfel dă startul stagiunii, este „Domnul Puntila și sluga sa Matti / Herr Puntila und sein Knecht Matti“ în regia Ancăi Bradu. „Având la bază textul lui Bertolt Brecht, unul dintre cei mai importanți dramaturgi ai secolului, producția Secției Germane a TNRS este o comedie muzicală ce prezintă povestea unui aristocrat care încearcă să îşi schimbe identitatea cu cea a servitorului său. Spectacolul este prezentat în limba germană, cu traducere în limba română, miercuri, 14 septembrie și joi, 15 septembrie începând cu ora 19”, ne anunţă Adrian Tibu, reprezentant al teatrului. Cea de-a doua premieră este „Insula“ în regia lui Vlad Massaci, o adaptare după textul lui Gellu Naum.

Primele două reprezentații ale spectacolului vor avea loc joi, 29 septembrie și vineri, 30 septembrie începând cu ora 19. Regizorul Vlad Massaci (în foto) a mai montat pe scena teatrului sibian spectacolul „Plastilină”, iar în festivalul trecut a prezentat „Insula” ca spectacol lectură, realizat cu studenţii. De această dată, colaborează cu actori experimentaţi, cu scenograful Dragoş Buhagiar şi cu compozitorul Vasile Şirli.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.