Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea albă a Filmului Românesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea albă a Filmului Românesc Share Noaptea albă a Filmului Românesc


Indiferent dacă ești un cinefil înrăit sau te uiți ocazional la filme, pentru a-ți ocupa timpul liber cu o activitate relaxantă, nu se poate să nu știi câte ceva despre filmul românesc al ultimului deceniu.

Titluri peste titluri, regizori din ce în ce mai cunoscuți, actori români talentați și scenarii bine scrise. Și peste toate acestea premii la prestigioase festivaluri internaționale. Dacă nu ai devorat secțiunea de filme românești a TIFF-ului (din lipsă de timp, desigur) înseamnă că Noaptea albă a Filmului Românesc este un eveniment exact pe gustul tău.

De ce o noapte întreagă de filme românești? Pentru ca publicul să aibă ocazia de a petrece câteva ore bune în compania unor filme româneşti de toate genurile, realizate de cineaşti din toate generaţiile, acoperind astfel o paletă cât mai largă de gusturi. În Cluj-Napoca, cinefilii sunt aşteptaţi la Cinema Florin Piersic şi Cinema Victoria. Din program nu lipsesc producţii recent lansate pe marile ecrane precum Aurora, Ursul, Morgen, Eu când vreau să fluier, fluier sau titlurile care au cucerit audienţa, precum California dreamin’ (nesfârşit) şi Concertul. Intrarea la filme va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută