Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Întâlniri muzicale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Întâlniri muzicale Share Întâlniri muzicale


Festivalul Internaţional „George Enescu” poposeşte şi în acest an la Sibiu. Cinci evenimente au loc în luna septembrie la Sala Thalia, gazda festivalului fiind Filarmonica de Stat Sibiu. Iubitorilor muzicii li se oferă patru concerte simfonice şi un concert cameral. Dacă aţi ratat primul dintre acestea, concertul susţinut de Venice Baroque Orchestra, iată care sînt următoarele întâlniri muzicale: pe 12 septembrie, recital cameral, cu soliştii Adrian Brendel la violoncel şi Tim Horton la pian; pe 15 septembrie concert simfonic cu Orchestra Filarmonicii de stat Sibiu; pe 23 septembrie concert simfonic cu Amsterdam Baroque Orchestra; iar pe 24 septembrie, întîlnirea cu Jerusalem Chamber Music Festival.

Biletele pentru toate evenimentele de la Sibiu au fost puse în vânzare online, prin intermediul site-ului eventim.ro, şi în reţelele mai multor magazine. Preţul unui bilet este de 20 lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.