Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Colin’s Bistro & Fast Food

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Colin’s Bistro & Fast Food Share Colin’s Bistro & Fast Food


Colin’s Bistro & Fast Food înseamnă un loc în care te simţi bine, atât dimineaţa la o cafea, un sandwich, un croissant, un breakfast specific, cât şi la prânz sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii. Localul este amenajat cu bun gust, iar primul lucru care îţi atrage atenţia este atmosfera intimă pe care acesta o oferă.

Meniul oferă o varietate de preparate pregătite într-o manieră originală, cu minuţiozitate şi grijă pentru fiecare detaliu, de la selecţionarea atentă a celor mai proaspete ingrediente până la prezentarea farfuriei. Însoţite de bere, băuturi fine şi vinuri clasice, toate aceste preparate delicioase vin în completarea întâlnirilor de afaceri şi a evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră.

Savurând o băutură fină sau gustând din preparatele bucătăriei tradiţionale irlandeze, puteţi depăna aici amintiri, puteţi discuta întâmplări recente, evenimente cotidiene, ascultând muzică de cea mai bună calitate. Iar dacă v-am trezit interesul, tot ce trebuie să faceţi este să veniţi la Colin’s Bistro & Fast Food.

Colin’s Bistro & Fast Food

Str. Mărăşti Nr.1,

Tel: 0736662831 şi 0731655252

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.