Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Marty Boulevard

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Marty Boulevard Share Marty Boulevard


Lanțul de restaurante Marty (Marty Society, Marty Boulevard și Marty City) este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute din Cluj. La oricare din cele trei locații găsești cele mai delicioase preparate din bucătăria internațională, servite într-un decor impecabil.

Totul a început în 1999, iar de atunci Marty Restaurants și-a câștigat un binemeritat renume, oferind locații în care ai parte de o masă relaxantă alături de familie și prieteni, de un business lunch la standarde ridicate sau de o cină cosmopolită alături de cei dragi. Marty Boulevard este situat pe strada Horea la numărul 5 și este prin excelență un restaurant business – lounge, potrivit întâlnirilor de afaceri, dar și unei simple ieșiri în oraș.

Restaurantul este amenajat într-un stil modern și ușor minimalist, în care simplitatea și eleganța sunt cele care primează. Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri și se bucură de o clientelă predominant business, localul fiind des gazda întâlnirilor de afaceri clujene. Atmosfera unică specifică Marty Restaurants, dar și secretele culinare puse în valoare printr-o gamă diversă și inedită de preparate precum Farfalle Chicken Alfredo, Tagliatelle Marty, Bombay Chicken Curry cu orez, Chicken Parmesan, mușchi de vită cu ceapă, ciuperci și spetzle, Picatta Napoletana, Ratatouille sau somon cu brocoli și morcovi franțuzești te fac mereu să revii cu plăcere la Marty Boulevard.

– Horea 5
– Orar: L-V: 09:00-24:00; S-D: 12:00-24:00
– martyrestaurants.com

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.