Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Ludwig Bavarian Bierhaus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ludwig Bavarian Bierhaus Share Ludwig Bavarian Bierhaus


Ludwig Bavarian Bierhaus este prima berărie bavareză din Cluj sau altfel spus și primul Pub Bavarez autentic Paulaner din România. Localul, situat pe strada Ştefan Octavian Iosif la numărul 4 este o oază de liniște și relaxare, cu o atmosferă intimă întreruptă doar de acordurile plăcute ale muzicii autentice bavareze.

Ludwig, structurat pe două nivele, este amenajat desigur în stil bavarez, cu mobilier din lemn, coarne de cerb care sunt atârnate pe pereți, cu o scară interioară realizată tot din lemn, barul fiind dotat cu un acoperiș interior cochet, deosebit. Totul în jur contribuie la o atmosferă caldă, care te îmbie să guști o bere rece nefiltrată alături de un covrig bavarez proaspăt. În meniu veți observa nu mai puțin de 30 de sortimente de bere germană, filtrată sau nefiltrată, alături de preparate culinare specific bavareze, astfel încât puteți opta pentru un Paulaner cu aromă de salcâm, o bere Bavaria, un Bernard, o bere Bernard neargă sau pentru originalul Paulaner. Bărbații vor observa și aprecia în același timp costumația chelnerițelor, care, pe lângă faptul că este un port specific bavarez, pune în evidență frumusețea fiecăreia dintre ele, completată de o servire ireproșabilă.

Localul este perfect pentru o ieșire cu prietenii, care vor aprecia originalitatea unei astfel de alegeri, dar și pentru sărbătorirea unei ocazii speciale, existând un separeu care se poate rezerva pentru zile de naștere.

– Ludwig Bavarian Bierhaus
– Ştefan Octavian Iosif 4
– Orar: L – D: 14.00 – 02:00
– Tel: +40 721 583 944

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.