Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

„Extraordinary Season Selection” Restaurant Graf

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Extraordinary Season Selection” Restaurant Graf Share „Extraordinary Season Selection” Restaurant Graf


Intrăm în ultima parte a lunii august cu o selecţie de vinuri albe pline de caracter. Restaurantul Graf consideră că acum este cel mai bun moment pentru a prezenta într-o simbioză perfectă cu meniul gastronomic selecţia de vinuri albe în cadrul celei de a treia sesiuni „Extraordinary Season Selection”. Vedetele meniului vor ţine cont de anotimpul cald şi se vor cere ţinute în frapieră până vor atinge temperatura optimă.

Vom da startul cu o gustare uşoară şi aromată, Salata Caprese cu vinegreta de busuioc însoţită de un vin modern cu rădăcini nobile. Riesling Origini un vin premiat la Concursul Internaţional de Vinuri de la Londra, 2009. Maturat în sticlă minim 6 luni, are puterea de a te inspira încă de la început. Steak de somon cu vongole şi sos verde sau Pieptul de pui cu bacon, legume julienne şi sos de leurdă pot să fie felul principal al celei de a treia sesiuni ”Extraordinary Season Selection”, evenimentul care a făcut lumea să vorbească mai mult decât aprins despre calităţile incontestabile ale lui Nicolas Delgado – EL CHEF – cu experienţa dobândirii în două rânduri a câte o stea Michelin.

Felul principal este pus în simbioză cu un vin alb oferit de Casa Olteanu – Fetească Regală. Bavaroise de soc este un desert care poate să fie interpretat alături de vinul alb Chardonnay de Corcova ca un aranjament între marile puteri. Surprinzător dar chiar dacă vin din regiuni diferite ale lumii, au descoperit că nu pot exista unul fără celălalt. Povestea continuă, “Extraordinary Season Selection” la Restaurant Graf încântă aşteptările celor care gustă acest eveniment unic în România cu sesiunea White Wine Selection. Costul unui meniu complet, compus din trei feluri de mâncare şi trei pahare de vin alb, este de 65 lei.

Restaurant Graf

Oradea, Str. B. St. Delavrancea 3

Tel: 0259421421

[www.restaurantgraf.ro](www.restaurantgraf.ro)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.