Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concurs Columbiana

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs Columbiana Share Concurs Columbiana


I-au ucis parintii cand avea doar 9 ani. Si a vazut totul. De-atunci, a jurat sa nu se opreasca pana cand va reusi sa se razbune. Antrenata de mica sa ucida, momentul ei se apropie…

De la scenaristii filmului Taken / Teroare in Paris si de la regizorul Transporter 2, vine pe ecrane un action thriller care iti va taia respiratia. Columbiana, un film oferit de MediaPro Distribution. Din 9 septembrie, razbunarea e frumoasa.

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane la filmul Columbiana, la Hollywood Multiplex [http://www.hmultiplex.ro/filme/colombiana-8515395/](http://www.hmultiplex.ro/filme/colombiana-8515395/)

In ce film de succes din 2009 a jucat Zoe Saldana, actrita principala din Columbiana?

– Avatar
– Slumdog Millionaire
– The Reader

Trimite raspunsul la intrebare pe adresa concurs@zilesinopti.ro impreuna cu nume, prenume, adresa si numar de telefon.

Castigatorii se vor desemna prin tragere la sorti.

Perioada de concurs este 29 august – 11 septembrie iar invitatiile vor fi valabile in perioada 19-22 septembrie.

O productie Warner Bros. distribuita de MediaPro Distribution, Columbiana vine in premiera din 9 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută