Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Un bistro chic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un bistro chic Share Un bistro chic


Una dintre cele mai plăcute amintiri pe care le am din Franţa se leagă de micul dejun. O cafea cu lapte fierbinte alături de un croissant pufos, muzica în surdină, atmosfera caldă dintr-o cafenea pariziană… Un mod început de zi formidabil, garantat.

Ei bine, acum nu mai trebuie să te duci până la Paris pentru a te bucura de un astfel de start zilnic, pentru că avem şi noi French Bakery. OK, “bakery” nu sună chiar franţuzeşte însă îţi garantez că o dată ce ai intrat în oricare dintre bistro-uri cochete din Bucureşti vei experimenta exact atmosfera de care povesteam mai sus.

În vitrină stau cuminţi şi extrem de arătoase tarte cu fructe, croissante şi prăjituri glazurate cu ciocolată, care mai de care mai delicioase. Iar specialităţile pe bază de cafea îţi vor trezi simţurile cu aromele lor puternice. Nu te gândi că aici poti lua doar micul dejun.

Te aşteaptă un meniu tentant şi pentru prânz sau cină, format din supe-cremă de morcovi sau dovleac, piept de pui la grătar sau frigărui, Ratatouille sau salate proaspete, toate însoţite de o selecţie fină de vinuri franţuzeşti. Bon appetit!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.