Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Backwerk – pâine cu pâine, iar la mijloc: un prânz complet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Backwerk – pâine cu pâine, iar la mijloc: un prânz complet Share Backwerk – pâine cu pâine, iar la mijloc: un prânz complet


De obicei, când nu am timp de mese calde, ceea ce se întâmplă des, un prânz din mers e singura soluție. Iar dacă se poate ca acel prânz să nu fie compus din sticksuri, ci din ceva mai consistent și gustos, e perfect.

Uite de-asta Backwerk e cam tot ce poți să ceri în materie de gustări „on the run”. Ai de-a face cu un loc poziţionat foarte bine, aproape de Universitate, ASE şi de cluburile din centru, unde găsești tot ce trebuie în materie de sandvișuri, croissante, baghete, pâine pufoasă simplă sau cu semințe, batoane și produse dulci de patiserie, printre care interesantele croissante cu marţipan şi gogoşile cu toppinguri ademenitoare.

Lanţul Backwerk are patroni nemți, aşa că te poți aștepta la un loc curat și ordonat (deși cu angajații români nu ne e niciodată rușine. Not). Deocamdată însă, lucrurile merg bine: produsele sunt ok ca preţ, arată bine şi poţi fi sigur că vei mânca pe săturate. Un loc excelent pentru o pauză de masă completă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.