Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Sergo/ Guerrillas

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sergo/ Guerrillas Share Sergo/ Guerrillas


GUERRILLAS e una din cele mai interesante noi formaţii rock, care au avut turnee şi în străinătate şi au imprimat şi un album foarte apreciat: „Guerrilla Spirit”

##„Turneul de lansare a fost extraordinar”

*- Salutare, Sergo. Guerrillas, formaţia în care activezi ca şi chitarist, a fost una din puţinele trupe româneşti de la festivalul Artmania. Cum a fost concertul din acest an*
– Da, suntem norocoşi că în acest an pentru prima dată am reuşit să ajungem şi la Artmania, un festival care de mult timp era în vizorul nostru. Am avut parte de un public extraordinar, chiar nu ne aşteptam să iasă chiar aşa bine, o atmosferă plăcută, sper să revenim la acest festival.

*- Cum vi s-a părut festivalul în general? Ce formaţie v-a impresionat cu concertul lor live de la Sibiu*
– Din păcate, noi am participat la acest festival doar în ziua cântării, dar pot spune că am fost impresionat din toate punctele de vedere. Mie mi-au plăcut Lacuna Coil, e singura trupă pe care o ştiam mai bine şi chiar sunt fericit că am reuşit să îi văd.

*- Ce mai face Guerrillas? Cum a decurs turneul de lansare a albumului*
– Momentan ne străduim să finalizăm viitorul material. Turneul de lansare a fost extraordinar, am vizitat foarte multe locuri noi din aproape toată Europa, am cunoscut o mulţime de oameni, a fost o experienţă de neuitat. Am reuşit să cântăm la câteva festivaluri cunoscute de afară alături de multe trupe preferate: THE HAUNTED, MADBALL, CATARACT, SKINDRED, PRO-PAIN etc. Acum încercăm să scoatem un nou album, pentru a ne putea continua drumul început.

*- Mulţumesc, succes, norock!*
– Mulţumim şi noi nespus de mult pentru sprijinul şi interesul acordat… şi mult ROCK!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.