Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Sau de ce nu e bine să scrii noaptea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sau de ce nu e bine să scrii noaptea Share Sau de ce nu e bine să scrii noaptea


Simt un dor de ducă… Şi m-aş cam duce! Unde? Habar nu am! Oriunde! Clar nu pe o insulă pustie. Am nevoie de comunicare. De orice fel. Aş opri timpul în loc vreo două secole. Poate m-aş simţi mai bine. Poate îmi vine mintea la cap. Poate mă fac mare. La vară o să… Multe pe hârtie, multe în cap. Vre-una importantă? Nu! Poate doar să iau fiecare zi aşa cum e. Mare lucru ar fi asta. Poate la vară. Mi-e poftă de batoane energizante, de cafea, de ciorbă de cartofi cu costiţă de porc, de spanac cu ochiuri, de cartofii prăjiţi… Mi-e poftă! La cât mi-e de poftă cred că aş gusta şi din mine. Da` cred că sunt acru…

Am început să colecţionez pliante ale pizzeriilor care livrează la domiciliu. Nu c-aş fi comandat până acum pizza acasă… Am două. Pliante! Acum trebuie să mă hotărăsc de la care să comand. Poate la vară! Oare câte grame are creierul meu? M-am tot gândit la treaba asta. Am încercat eu să aproximez ceva, am mai citit în stânga, am mai intrebat în dreapta, şi cred că mi-am făcut o idee. Dar cred că e greşită. Mereu îmi simt capul plin. O fi creierul meu mare? Sau e doar plin cu idei de tot felul? Mă pun la somn că e devreme. Poate mai stăm şi mâine până la ora asta. Poate mai batem câmpii… Până îi învineţim! Poate… Poate la vară… Printre toate celălalte!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.