Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Roman Iagupov / Zdob si Zdub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Roman Iagupov / Zdob si Zdub Share Roman Iagupov / Zdob si Zdub


*Sînteţi invitaţi la multe proiecte din Rusia şi străinătate. Consideraţi că aveţi o popularitate mai mare în Rusia decît în Md & Ro?*

Noi nu ne prea estimăm popularitatea…. Habar n-am unde avem mai multă popularitate, dar ce contează?!
Important e să facem piese bune!!!

*Dar de publicul din România ce ziceţi?*

Pretutindeni e publicul nostru. Nu facem diferenţe. Apoi, oriunde cântăm, e şi public din Md şi Ro, pentru că ai noştri sunt răspândişi prin toată lumea. Şi oamenii reacţionează bine la mesajul pozitiv, dar, desigur, sunt momente specifice… e normal ca anumite piese să-i atingă pe unii mai mult decât pe alţii.

*Ce părere aveţi despre downloadarea muzicii de pe net?*

Aici e o situaţie cu două capete. Sau diverşi neni de la casele de discuri fac bani pe seama ta sau dai posibilitate tuturor să-ţi descarce muzica. Într-un fel, oricum eşti în pierdere. Dar normal că vrei să faci bani de pâine, ce-ţi rămâne ca muzician e să cumperi bilet de tren şi să mergi în turneu.

*Pregătiţi şi un nou album, la care lucraţi şi din care aţi înregistrat deja o parte la Berlin. În ce limbă va fi acest proiect? Cum se va numi? Ce ne puteţi spune despre el?*

Va fi în limba română şi engleză. Deocamdată nu are o denumire exactă. Să încerci să spui ceva despre el înseamnă să nu spui nimic. Mai întâi trebuie ascultat. E altfel. Acum abia terminăm lucrul la el.

*Mulţumim, să vă bucuraţi de noile albume. Succes, norock!*

Mulţumim! Sperăm să se bucure şi alţii cu noi. Cele bune!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.