Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Reload – Cafe & Cocktail Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Reload – Cafe & Cocktail Bar Share Reload – Cafe & Cocktail Bar


Când vine vorba de localuri și terase care să îți ofere toate acele ingrediente fără de care începutul unei seri poate fi ruinat (atmosferă plăcută, băuturi interesante, muzică de calitate, decor inedit, intimitate) întotdeauna este loc de mai bine. Nu și în cazul cafe & coktail barului Reload.

Localul, situat în incinta Sigma Shopping Center, s-a deschis în primăvara acestui an, iar de atunci a devenit cunoscut tuturor amatorilor de cocktailuri. Reload este o cafenea business class, destinată în principal fumătorilor, fiind amenajat într-un stil minimalist și modern, oferind toate condițiile necesare petrecerii unei seri alături de prieteni. Terasa este locul potrivit pentru a savura o cafea alături de cineva drag sau de ce nu, pentru a începe o seară de club. Pe terasa Reload poți servi o cafea tare, proaspătă, perfectă pentru a-ți începe ziua, sau din contră poți încerca unul din cocktailurile speciale care se găsesc aici: Singapore Sling, Black Russian, Kamikaze sau Black Jack.

La Reload clienții se simt tratați cu adevărat bine, pe lângă servirea profesionistă localul oferind clientelei noi și noi promoții. Astfel, în această perioadă la Reload ai în fiecare seară după ora 18.00, tequila și jagermeister la ofertă – 2 shoturi la preț de unul, iar în fiecare dimineață pe terasă te așteaptă cafeaua alături de un fresh la doar 10 lei. Terasa Reload este deci locul perfect atât pentru începutul agiatat cât și pentru sfârșitul relaxant al zilei.

– REPUBLICII 109
– ÎN INCINTA SIGMA SHOPPING CENTER
– REZERVĂRI: +40 747 129 090
– WWW.FACEBOOK.COM/RELOADCAFE

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.