Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Indigo – Ambasador al bucătăriei indiene la Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Indigo – Ambasador al bucătăriei indiene la Cluj Share Indigo – Ambasador al bucătăriei indiene la Cluj


Dacă în urmă cu câțiva ani publicul clujean amator de preparate culinare exotice nu avea foarte multe opțiuni la dispoziție, iată că în ultima perioadă s-au deschis o serie de restaurante menite să satisfacă cele mai variate gusturi ale clujenilor. Iar restaurantul Indigo nu face excepție. Acesta își propune să devină un adevărat ambasador al bucătăriei indiene la Cluj, prin preparatele absolut delicioase pe care le propune clienților, dar și printr-o servire ireproșabilă. Restaurantul Indigo este situat în campusul studențesc Hașdeu, pe celebra stradă Piezișă la numărul 10, întro clădire pe două nivele, dispunând și de o terasă superbă, unde mai puteți savura în ultimele zile de vară un lassi de mango rece, băutură tradițională indiană, preparată din iaurt și pulpă de mango.

Dacă sunteți reticenți la arome cu totul diferite față de ceea ce cunoașteți, vă spun că toate condimentele indiene folosite în prepararea mâncărurilor sunt plăcute, inedite, astfel încât merită să încercați o supă de pui şi curry sau o supă de linte, un pui Vindaloo (delicatesă originară din Goa, preparată din pui gătit în sos picant şi acrişor), un Pui Tikka Masala, Sheek Kebab de porc sau creveţi albi Goa în curry (o reţetă tradiţională din Goa, preparată din creveţi albi cu chilli, seminţe de muştar şi lapte de cocos) împreună cu una din specialitățile de orez, care sunt delicioase. La desert, dacă optați pentru Gulab Jamun, cu siguranță nu veți fi dezamăgit. O noutate pentru iubitorii bucătăriei indiene este că puteți savura aceleași preparate cu gust unic și la Indigo Express din Iulius Mall.

– PIEZIȘĂ 10
– ORAR: LUNI – DUMINICĂ: 12.00 – 23.30
– TELEFON: +40 364 142 306
– WWW.INDIGORESTAURANT.RO

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.