Dacă sunteți reticenți la arome cu totul diferite față de ceea ce cunoașteți, vă spun că toate condimentele indiene folosite în prepararea mâncărurilor sunt plăcute, inedite, astfel încât merită să încercați o supă de pui şi curry sau o supă de linte, un pui Vindaloo (delicatesă originară din Goa, preparată din pui gătit în sos picant şi acrişor), un Pui Tikka Masala, Sheek Kebab de porc sau creveţi albi Goa în curry (o reţetă tradiţională din Goa, preparată din creveţi albi cu chilli, seminţe de muştar şi lapte de cocos) împreună cu una din specialitățile de orez, care sunt delicioase. La desert, dacă optați pentru Gulab Jamun, cu siguranță nu veți fi dezamăgit. O noutate pentru iubitorii bucătăriei indiene este că puteți savura aceleași preparate cu gust unic și la Indigo Express din Iulius Mall.
– PIEZIȘĂ 10
– ORAR: LUNI – DUMINICĂ: 12.00 – 23.30
– TELEFON: +40 364 142 306
– WWW.INDIGORESTAURANT.RO