Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Aventurile lui mr. urban în cartier

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Aventurile lui mr. urban în cartier Share Aventurile lui mr. urban în cartier


**MR. Urban**, personajul imaginat de echipa I love Bucharest ca simbol al bucureşteanului obişnuit, îşi continuă echilibristica sa cotidiană prin oraş cu scene realist-comice, în cadrul proiectului **“Aventurile lui MR Urban în Cartier”**.

Astfel, până pe 2 august, 10 artişti din România, Cehia şi Slovenia vor desena şi picta pe zidurile din Piaţa Chilia Veche (din cartierul Drumul Taberei) o nouă serie din Aventurile lui MR Urban prin Bucureşti. După ilustraţiile de tip bandă desenată realizate pe dulapurile buchiniştilor de la Universitate şi animaţiile video rulate la metrou anul trecut, artiştii se concentrează acum pe tehnici de street art, pe care le aplică pe o suprafaţă de aproximativ 184 mp.

În descrierea vizuală a noii serii de ilustraţii de tip bandă desenată şi scene inspirate din experienţa cotidiană, artiştii vor fi asistaţi şi ajutaţi de voluntari – studenţi, elevi, locuitori ai cartierului. Aventurile lui MR Urban este o campanie vizuală dedicată schimbarii comportamentului civic al cetăţeanului din Capitală, un apel la respect, toleranţă şi schimbare de mentalităţi.

– Piaţa Chilia Veche
– [www.ilovebucharest.org](http://www.ilovebucharest.org/)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.