Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Delicii a la Escargot

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Delicii a la Escargot Share Delicii a la Escargot


Îţi plac melcii? Nu, nu cei care se mişcă încet prin grădină după ploaie. Mă refer la cei pe care-i poţi savura în cadrul unei mese cu adevărat franţuzeşti. Şi dacă nu ştii cum să răspunzi la această întrebare, sau chiar dacă eşti veteran în degustarea acestei delicatese, îţi recomandăm Escargot Bistro.

Dacă totuşi melcii nu îţi fac cu ochiul, îţi mai dăm câteva motive pentru care ar trebui să te opreşti pe-acolo. Atmosfera restaurantului te va încălzi pe loc, deîndată ce vei paşi în casa frumos amenajată, cu mese de diferite forme şi dimensiuni, decorată elegant şi mângâiată de muzică aleasă.

În meniul scris cu creta pe o tabliţă neagră vei găsi tot felul de bunătaţi, precum: supă Vichy, salată caldă de raci, ragoût de berbecuţ, somon grill cu sos Dijon, fondue savoyarde sau crème brûlée. Iar ca seara să fie completă trebuie să incerci unul dintre vinurile de calitate, aduse de pe podgorii mai mult sau mai puţin îndepartate.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.